یاشیل باغبان سهند

فرآورده های کشاورزی اعم از محصولات زراعی و دامی که اصطلاحاً به آنها محصولات کشاورزی اطلاق می شود، در بدو امر به خاطر تأمین اساسی ترین کالاهای مورد نیاز بشر یعنی مواد غذائی حائز اهمیت است. در کنار این امر همانگونه که تجربه برخی کشورها مثل استرالیا و کانادا نشان می دهد بخش کشاورزی را می توان به عنوان نقطه شروع توسعه اقتصادی در نظر گرفت.شرکت یاشیل باغبان سهند با ایجاد وبسایت شرکت تلاش میکند اخبار - یافته ها - فرص ها و تازه های بخش کشاورزی را به صورت مجله کشاورزی در اختیار زارعان - مهندسین و فعالین بخش کشاورزی قرار دهد.

یاشیل باغبان سهند

آمار سایت
کل اعضاء: 9
کاربران آنلاین: 25
کل مطالب: 412
کل بازدید ها: 1944066
ورود به سیستم
:  
:  


ثبت نام کاربر جدید
رمز خود را فراموش کرده اید؟

محلول پاشی در پائیز


بازدید صفحه: 1985
نوشته شده توسط: سیروس تاپدوقی
آخرین تغییر: جمعه 30 آبان 1393 - 08:02 ق.ظ
زمان/تاریخ انتشار: دوشنبه 19 آبان 1393 - 09:29 ب.ظ

محلول پاشی پاییزه درختان میوه

هدف :  تقویت اندام های باردهی گل برای افزایش میزان گرده افشانی و تبدیل حداکثر گل به میوه.

 ازت  N         بصورت  اوره  46%                            نیم  کیلوگرم

روی  Zn        بصورت سولفات روی 34%                   نیم کیلوگرم

بر     B          بصورت اسید بوریک  17%                     نیم کیلوگرم

                       در  100 لیتر آب بصورت محلول پاشی

 

مزایا و دلایل محلول پاشی :

 

محلولپاشی بعدازبرداشت با فرمول فوق الذکر مقاومت جوانه های گل را نسبت به سرمایزمستانه و بهاره افزایش میدهدعناصر غذائی که همراه با محلول پاشی بعد از برداشت جذب سرشاخه ها و جوانه های گل میشوند غلظت این عناصر را در درخت بالا میبرندهر چه میزانعناصر غذائی جوانه ها و سرشاخه ها بالاتر باشد مقاومت آنها نسبت به سرما افزایش مییابد.

علاوه بر مزایای فوق محلول پاشی بعد از برداشت در تغذیه اول فصل رشد درخت موثر است.

در اول فصل رشد بخش هوایی درخت شامل برگها و بعدا"  جوانه های گل فعالیت خود را با رشد سریع آغاز میکننداین در حالی است که ریشه های فعال هنوز به اندازه کافی شروع بهرشد و نمو و جذب عناصر غذایی از خاک نکرده اند. عناصر غذایی مورد نیاز در این مرجله کلیدیاز ذخیره خود درخت که در فصل رشد قبل جمع آوری کرده است تامین میشود. پس بنابراینبهترین زمان برای بالابردن ذخیره غذایی درخت مرحله بعد از برداشت است که قسمت اعظمعناصر غذایی جذب شده از ریشه و محلول پاشی در جوانه  ها و شاخه ها ذخیره میشود.جوانه های گل در مرحله تورم قبل از باز شدن نیاز مبرمی به عنصر بر  دارند.

مطالعات نشان میدهد که در مرحله تورم جوانه ها  عنصر بر  از سایر اندام های درخت بهسمت جوانه ها مهاجرت میکنند و غلظت  عنصر بر  در این مرحله در جوانه ها چندین برابر حدمعمول میباشدبنابراین توصیه میشود علاوه بر محلولپاشی پس از برداشت در مرحله تورمجوانه ها اواخر اسفندماه  و یا اوایل بهار محلولپاشی درختان قبل از تورم جوانه ها با همانفرمول تکرار شود.

 منبع : وبلاگ باغبانی و زراعت

 


نظرات:





گالری تصاویر
یاشیل باغبان سهند Yashil Baghban Sahand YBS Co wwww.ybsco.ir
مطالب تازه
محصولات یاشیل باغبان سهند